16. jan 2008
Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
Tjek på branchens vigtige begivenheder?
Var der noget du ikke fik læst?
Søg fritekst, på periode eller kategori i vores artikelarkiv
De Samvirkende Købmænd svarer fødevareministeren
16.01.08: Fortæl de unge, hvad de spiser!
Fra tema Ingredienser
Opnår patent på teknologi til iscremeproduktion i Storbritannien
14.01.08:
Danisco oplyste fredag, at man har fået patent på sin Grindsted IcePro teknologi i Storbritannien. Teknologien gør det ifølge virksomheden muligt for producenter af iscreme at forbedre kvaliteten af iscreme væsentligt generelt og især at reducere mængden af fedt eller andre mælkebestanddele uden at gå på kompromis med hverken konsistens eller smag.
Fra tema Procesudstyr
Ny kokkekonkurrence for emballerede færdigretter
14.01.08:
Sealed Air Cryovac, der er specialister i fleksible og stive emballeringsmaterialer samt pakkesystemer, har taget initiativ til afholdelsen af ny international konkurrence for kokkeelever. Konkurrencen, ”International Culinary Schools Contest”, der finder sted første gang i dette forår, skal fremme den globale promovering af færdigretter af høj kvalitet. En nydannet gruppe af kokke, International Chefs’ Circle (ICC), fastlægger rammerne for konkurrencen og kommer til at fungere som vejledere for deltagerne samt være del af juryen ved konkurrencen.
Færdigvarer
Irma sælger fremover mælk der malkes og tappes på samme dag
16.01.08:
Lille, vågen og særdeles frisk samt god nok til det store supermarked, der fremover kan sælge mælk, hvor malkedato og tappedato er den samme. Irma introducerer nemlig nu sin egen gårdmælk kaldet Irmas udvalgte Minimælk, Letmælk, Skummetmælk og Sødmælk, og den kommer fra Brandbjergaard ved Skibby i Hornsherred. Gården drives af ægteparret Søren og Lis Jensen, der har 200 sortbrogede malkekøer, som fremover skal levere mælken til Irma.
Varm chokoladedrik med højt kakaoindhold
15.01.08:
Nestlé har netop introduceret en ny varm chokoladedrik - Intense au Chocolat, der er pakket i portionsposer. Og der er næppe tvivl om, at produktet er helt i trend med tiden. I hvert fald oplyser virksomheden, at markedet for kakao i portionsposer de sidste to år er vokset med 226 procent i værdi i dagligvarehandelen.
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev